Villa Les Lavandes

Villa les lavandes

 "Villa les Lavandes" staat op een groot omheind en afgesloten terrein met o.a. een eigen (klein) bos, een weide, een tuin, een Jeu de Boules baan, een speeltoestel voor de kinderen en een heerlijk zwembad. Het huis staat op een zacht glooiend terrein aan de rand van de bossen op de heuvels, omringd door wijnvelden. Dat geeft een heerlijk gevoel van rust en vrijheid waardoor een ieder die daar verblijft helemaal in balans komt.  Steden als Nice, Cannes, Frejus en Aix en Provence zijn binnen een uur bereikbaar.

 

In het hoogseizoen, de maanden juli en augustus, is de villa en bijgebouwen alleen in z'n totaal (6-10 personen) te huren zonder chambres d'hôtes.

Hoofdhuis

Er is een ruime woonkamer met een open keuken en een TV-hoek. Daarnaast is er een grote zomerkeuken, dat is een overdekt terras met kookfaciliteiten als twee kookplaten met 9 branders, een oven, aanrecht, BBQ,enz. Op de begane grond zijn twee slaapkamers en de bijbehorende badkamers. Op de verdieping zijn twee slaapkamers met een badkamer en apart toilet.In het hoofdhuis zijn dus 4 slaapkamers voor maximaal 9 personen. De kamers zijn comfortabel met extra lange bedden, een tafel met stoelen, een royale badkamer. Het water is dankzij een speciale installatie daarvoor niet alleen heerlijk zacht maar ook goed van smaak. Extra babybed is mogelijk.

 

Tarief informatie

 

Bovenaanzicht villa

 

Met een heerlijk zwembad

 

Studio

Een studio met een badkamer en toilet, voor maximaal 2 personen

 

 

wastafel, bad/douche, toilet, dubbel bed en 
met terras op het zuiden

 

Le Cabanon

Een vrijstaand huisje voor twee personen waarin de wijnbouwers tussen de middag gingen eten en slapen. 

 

wastafel, bad/douche, toilet en 2 éénpersoons bedden. Le Cabanon is erg populair bij de wat oudere kinderen, die er hun eigen stek hebben.

 

 

Woonkamer/keuken

 

terras met buitenkeuken

 

 

buitenkeuken bij zwembad

 

Parkeerplaats

 

Overdekte parkeerplaats voor vier auto's

Tarief informatie